Ongecategoriseerd

Ons doel is inspireren, leren van en met elkaar, respect tonen en vooral amuseren..... en dat lukt best goed!

Wil je lid worden, stuur dan een berichtje via het reactieformulier

 

 

Fotoclub de Trefkuul is een creatieve en gezellige fotoclub, opgericht op 3 februari 1983 en maakt onderdeel uit van het gelijknamige clubhuis te Gaanderen. Ons doel is inspireren, leren van en met elkaar, respect tonen en vooral amuseren..... en dat lukt best goed!

Er wordt groepsgewijs aan zelfgekozen thema’s gewerkt. Dit jaar zijn dat straatbeeld, natuur, zwart-wit, en abstractie/impressionisme. We geven er invulling aan door b.v. gezamenlijk geschikte lokaties te bezoeken op de clubavond volgt per groep een presentatie van het werk en worden o.a. sprekers uitgenodigd, workshops en exposities georganiseerd. Daarnaast zijn er gevarieerde clubactiviteiten.

Fotoclub de Trefkuul is aangesloten bij de Nederlandse Bond van Amateur Fotografen.  Door mee te doen met deze activiteiten wordt je gestimuleerd jezelf verder in de fotografie te ontwikkelen..

Heb je fotografie als hobby en wil je hier meer mee doen, we hebben momenteel ruimte voor enthousiaste medeleden. De clubavonden vinden plaats op donderdag van 20.00 uur tot 22.00 uur, eens in de 14 dagen. Na de zomer beginnen we weer op 5 september.

 

Als het jou wat lijkt, neem dan vrijblijvend even contact op!

 

8 maart 2021 - Expositie Markerheem, Doetinchem

 

6 maart 2020 - Urbex fotografie

 

23 oktober 2019 - Montferland

 

16 mei 2019 - Abstract & Impressionisme

 

1 juni 2019 - Themagroep natuur

 

 

 

Heeft u vragen, reacties, suggesties of opmerkingen? Neem dan contact met ons op!
Vul dan het onderstaande formulier in: