Urbex Fotografie

De nieuwe URBEX groep is op 29 februari 2020 op pad gegaan. Nu is het niet zo simpel om mooie locaties te vinden, die nog niet door iedereen zijn plat gefotografeerd, maar dat is toch gelukt. Uitvoerige verkenningen hebben hun vruchten afgeworpen. Net over de Duitse grens staan de nodige gebouwen, boerderijen en woonhuizen leeg en een groep van 8 leden vertrok om 10 uur s ochtends vanuit Netterden. Het weer viel mee en daardoor kon ook buiten worden gefotografeerd. Ons eerste doel was een oud verlaten woonhuis, dat nog behoorlijk in tact was. Een deel van het meubilair was zelfs nog aanwezig. Een verlaten en deels ingestorte boerderij, die eens een zekere grandeur heeft gekend, was ons tweede bezoek. Hier hadden graffiti kunstenaars zich behoorlijk uitgeleefd. Oppassen was het wel, want vloeren, trappen en daken stonden op het punt van instorten. En als laatste waren we bij een andere verlaten boerderij, waar een deel van de gereedschappen en machines nog in de schuur stond. Een kerkuil hield ons in de gaten. De resultaten werden op de clubavond van 5 maart gepresenteerd, waarbij het ook nu weer opviel, hoe veel verschillende standpunten en invalshoeken er zijn voor hetzelfde object. Wordt vervolgd.

Categorie: /