Foto7Weekse

Inleiding Foto7Weekse

 

Eerder hebben we een Foto7Daagse gehouden en uit alle foto’s en de commentaren daarop, kan meer één conclusie worden getrokken: dat was een groot succes.

Dank aan Jeanet en Anita, maar natuurlijk ook aan iedereen die er aan meedeed. Het smaakt naar meer en daarom kwam van Martin van der Burg (en Jeanet Gervers) de suggestie dit te herhalen, maar dan een beetje anders. Dat gaan we doen! 7 weken lang zal op zaterdagochtend een nieuw thema worden aangekondigd en iedereen heeft dan tot donderdagmiddag 18.00 uur de kans om een foto in te sturen naar Marc. Hij zet op diezelfde avond de foto’s allemaal tegelijk op de website en tevens de mogelijkheid open om daarop te reageren. Een term als “mooie foto” is natuurlijk prettig, maar inhoudelijk commentaar is beter. Waarom is dit een mooie foto, wat kan er beter, wat trekt de aandacht, welke technische tips zijn er te geven. Het zijn slechts een paar voorbeelden van commentaar. We beginnen op zaterdagochtend 18 oktober en de laatste week begint dus op 29 november. Wordt dit een zeepbel? We zijn benieuwd naar de resultaten.

Het online reageren is nog niet mogelijk. Wil je je reactie daarom naar het bekende mailadres sturen? De webmaster zal alle reacties plaatsen.

foto in header: www.heelhollandfotografeert.nl (met dank aan!)

Week 1, Reflectie

Lees meer: Foto7Weekse - Reflectie