Portfolio overzicht

Marc

Welkom bij mijn portfolio, een verzameling van momenten vastgelegd door mijn lens. Deze beelden weerspiegelen mijn passie voor het vastleggen van de schoonheid in diverse vormen, van urbex tot architectuur en natuur.
Elke foto in deze collectie vertelt een uniek verhaal, gevangen in een enkel beeld. Mijn streven is om niet alleen een visuele indruk te maken, maar ook om de kijker te betoveren en te laten nadenken. Of het nu de mysterieuze sfeer is van verlaten gebouwen in urbex, de strakke lijnen van indrukwekkende architectuur, of de pure pracht van de natuurlijke wereld, elke foto heeft zijn eigen charme en boeiend karakter.
Ik geloof dat een foto niet alleen een momentopname is, maar ook een venster naar emoties, verhalen en herinneringen. Ik hoop dat deze collectie je inspireert, verrast en uitnodigt om met aandacht naar de wereld om ons heen te kijken.

Mees

Nieuwsgierigheid is de sleutel tot ontdekken en dat verklaart mijn fotografische interesse in vrijwel alles. Als “fotografische omnivoor” ben ik daarom in veel onderwerpen geïnteresseerd. Landschappen in woeste gebieden (Schotland, poolgebieden) trekken mij sterk. Maar ook strakke architectuur en lijnpatronen vind ik boeiend.

Silke

Fotoclub de Trefkuul is aangesloten bij de Nederlandse Bond van Amateur Fotografen. Door mee te doen met deze activiteiten word je gestimuleerd jezelf verder in de fotografie te ontwikkelen.

Karel

Ik ben een fotograaf die dingen ontdekkend fotografeer. Dat houdt in dat ik begin te fotograferen op een plek die ik interessant vind en van daaruit loop ik steeds verder, voortdurend zoekend naar nieuwe mogelijkheden. Zo probeer ik langzaam tot mijn eigen stijl en visie. 
Ik heb een brede fotografische interesse, maar de indruk ligt op architectuur, straatfotografie en urbex.​

Erna

Fotografie is voor mij ontspanning en genieten van waar het mij brengt en wat ik zie. Ik probeer een eigen interpretatie te geven door goed te kijken naar lijnen, vlakken, kleuren, naar de dynamiek in de natuur, licht en donker, naar het mooie in en tussen de mensen en soms ook datgene dat minder mooi is.
Ik zie het als creatieve uitingen maar ook het vangen van mooie momenten.
En dat met mijn clubgenoten te delen geeft inspiratie en vooral het samen dingen ondernemen is zo leuk!

Christel

Ik ben graag in de natuur, genietend van de dieren en hun omgeving. Hierin vind ik mijn rust en ontspanning.
Dit probeer ik zo mooi en gevoelig mogelijk vast te leggen.
Om eens `out of de box`te gaan zoek ik steeds meer de creatieve kant van mezelf op.

Henk

Welkom bij mijn portfolio.
Al op jonge leeftijd ben ik gaan fotograferen.
Mijn interesses liggen bij sport, evenementen en natuurfotografie.
Ik probeer met mijn beelden altijd iets te vertellen.
Sinds vorig jaar ben ik lid van fotoclub de Trefkuul.
Daardoor ben ik geïnspireerd om ook naar andere vormen van fotografie te gaan kijken bv. urbex, avond en straat fotografie.

Frans

Fotograferen is één van mijn hobby’s, het leuke ervan is dat je anders naar dingen gaat kijken naar o.a. gebouwen en natuur. Mijn voorkeur gaat uit naar architectuur, natuur en urbex.
Het is leuk om elkaars fotowerk te bekijken. Het is leerzaam om de verschillende invalshoeken te zien van fotograferen en deze te bespreken. Daardoor word je op ideeën gebracht.

Wim

Fotoclub de Trefkuul is aangesloten bij de Nederlandse Bond van Amateur Fotografen. Door mee te doen met deze activiteiten word je gestimuleerd jezelf verder in de fotografie te ontwikkelen.

Han

Ik ben meestal op zoek naar schoonheid. Tijdens mijn reisbewegingen van A naar B maak ik foto’s die zich terloops voordoen en voor mij zichtbaar worden. De verrassing van het detail. Dit kan zijn door lichtval, een beweging, een statisch moment of anders. Dit moment leg ik dan vast. Bovenstaande doet zich het meest gelden in landschapsfotografie en in straatfotografie.